Ημερολόγιο

Ιούνιος.2024
17
Δευτέρα
09:23
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 41

Εβδομάδα 41

Μήνας 7733

Σύνολο 490795

Το περιοδικό μας...

Αποτελέσματα Εργασιών 26ου Έκτακτου Καταστατικού Συνεδρίου μας

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 27/2/2016, το 26ο - Έκτακτο Καταστατικό - Συνέδριο της Ομοσπονδίας, στο οποίο συμμετείχαν 99 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από 12 Πρωτοβάθμιες Περιφερειακές μας Ενώσεις.

Περισσότερα...

Αποτελέσματα Εργασιών 25ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου μας

Πραγματοποιήθηκε στις 9 &10 Δεκεμβρίου 2015 στην Αθήνα το 25 Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό μας με τη συμμετοχή των νεοεκλεγέντων αντιπροσώπων των Πρωτοβάθμιων Περιφερειακών Ενώσεων της Ομοσπονδίας, καθώς και των προεδρείων των Ενώσεων.

Κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου ήταν «Συνεχίζουμε ενωτικά, μαχητικά και ασυμβίβαστα».

Περισσότερα...

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΠΟΑΞΙΑ 10-12-2015 για νέο ΔΣ και λοιπά Όργανα.

Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε το 25ο Τακτικό - Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας στην Αθήνα.

Κατά τις διεξαχθείσες αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των λοιπών Οργάνων της Ομοσπονδίας, συμμετείχαν τρεις (3) εκλογικοί συνδυασμοί, και τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:

Σύνολο ψηφισάντων: 106
Έγκυρα: 106
Έλαβαν: Ε.Σ.Κ.Α.: 77    (72,65%)
            Συνεργασία Α.ΚΙ.Δ.Α.- ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.: 21    (19,81%)
            Νέα ΠΝΟΗ: 8   (7,54%)

Εκλέγονται για το Δ.Σ. και τα λοιπά Όργανα της Ομοσπονδίας ανά συνδυασμό και σειρά επιτυχίας οι ακόλουθοι:

Περισσότερα...

25ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο - Παρουσίαση βιβλίου της ΠΟΑΞΙΑ

Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί το 25ο Ετήσιο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα διεξαχθούν από ώρας 09:30 έως 15:00 και 17:30 έως 22:00 και τη δεύτερη ημέρα από ώρας 09:30 έως 13:00 κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και των λοιπών συλλογικών οργάνων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Παράλληλα την πρώτη μέρα του Συνεδρίου και ώρα 11:00 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.: ΄΄Το χρονικό του συνδικαλισμού των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας΄΄.

Στο Συνέδριό μας πέραν των συνέδρων, έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, της Γ.Σ.Ε.Ε., της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Περιφέρειας Αττικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Ενώσεων, των Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων, των Δικηγορικών Συλλόγων και Συνδικαλιστικών Ενώσεων και φορέων.

Όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν δύνανται να παραστούν στις εργασίες της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου.

Περισσότερα...

Αποτελέσματα Εργασιών 24ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου μας

Πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα, το 24ο Ετήσιο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, με κεντρικό σύνθημα: «ΩΡΑ υπ εύθυνων αποφάσεων, διασφαλίζουμε το παρόν με το βλέμμα στο μέλλον», που εκφράζει την δεδηλωμένη μας βούληση για τον αδιάπτωτο αγώνα που είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας και ειδικότερα του ασφαλιστικού μας φορέα που βρέθηκε αναιτιολόγητα και ξαφνικά στη μέγγενη της τρόικας.

Περισσότερα...

24ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014, διοργανώνεται το 24ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας στο ξενοδοχείο PRESIDENΤ (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα). Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα διεξαχθούν από ώρας 09:30 έως 14:30 και 17:30 έως 21:30 και τη δεύτερη ημέρα από ώρας 09:30 έως 13:00, κατά την οποία και θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των αναλογιστικών μελετών που εκπονήθηκαν για λογαριασμό των Ομοσπονδιών Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Π.Ο.ΑΣ.Υ. αναφορικά με τον Κλάδο Πρόνοιας και Επικουρικής Ασφάλειας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. κατ’ εφαρμογή του Ν.4281/2014.

Στο Συνέδριό μας πέραν των συνέδρων, έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, της Γ.Σ.Ε.Ε., της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Περιφέρειας Αττικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Ενώσεων, των Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων, των Δικηγορικών Συλλόγων και Συνδικαλιστικών Ενώσεων και φορέων.

Προσκαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι να παραστούν στις εργασίες των παραπάνω εκδηλώσεων, ιδιαίτερα κατά την δεύτερη ημέρα, οπότε και θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του ασφαλιστικού μας φορέα (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.). Αποφάσεις που αφορούν όλους μας.

Περισσότερα...

Πραγματοποίηση 23ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου – Ημερίδας της Ομοσπονδίας μας

 

23ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

«Θωρακίζοντας την Αστυνομία
Προστατεύουμε τους Θεσμούς»

Πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, το 23ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, με κεντρικό σύνθημα: «Θωρακίζοντας την Αστυνομία - Προστατεύουμε τους Θεσμούς». Ένα σύνθημα που αποτελεί την συμπυκνωμένη έκφραση των διαχρονικών μας αιτημάτων, προτάσεων και θέσεων για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία, η οποία θα επιτελεί την αποστολή της με καταξιωμένα και επαγγελματική επάρκεια στελέχη, με σεβασμό στη νομιμότητα και στην υπηρεσία του πολίτη.

Περισσότερα...

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...