Ημερολόγιο

Ιούνιος.2024
17
Δευτέρα
11:32
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 56

Εβδομάδα 56

Μήνας 7748

Σύνολο 490810

Το περιοδικό μας...

Ηχηρά μηνύματα από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, 18.12.2023

 0.1.IMG 1888 1024x530

Σε κλίμα βαθύτατου πένθους, αλλά και οργής και αγανάκτησης για τον απροσδόκητο χαμό του 29χρονου δικυκλιστή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στον Ασπρόπυργο, πραγματοποιήσαμε χθες, στην Αθήνα, την Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαμε προγραμματίσει αρχικά, για την άνανδρη δολοφονική επίθεση εναντίον διμοιρίας της ΥΑΤ και τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας στου Ρέντη.

0.2.IMG 1910 1024x7680.a.IMG 1938 1024x7680.2.IMG 20231218 155437 1024x768

Περισσότερα...

Ακόμα δεν πεισθήκατε; #ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ_ΤΩΡΑ! Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

SA me POMENS

Οι Ομοσπονδίες μας, εκφράζοντας τα αισθήματα οργής και αγανάκτησης όλων των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, των Λιμενικών και των Στρατιωτικών της Χώρας για την ακατανόητη στάση της Κυβέρνησης, να μην θεσμοθετεί την επικινδυνότητα της εργασίας, ΚΑΛΟΥΝ τα μέλη όλων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων σε πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15.00, στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη-Παλιά Βουλή).

Η Κυβέρνηση, δυστυχώς, ακόμα να πεισθεί και να νομοθετήσει, αγνοώντας ακόμα και τα δεκάδες θύματα εν ώρα υπηρεσίας.

Το αίμα των συναδέλφων μας, κατά πως φαίνεται, δεν είναι αρκετό (!!!) για τη θεσμοθέτηση του «επικινδύνου», ΤΩΡΑ!

ΩΣ ΠΟΤΕ θα εθελοτυφλείτε;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ! #ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΡΑ!

Περισσότερα...

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας

SA me POMENSΣυναισθανόμενοι το μέγεθος των επιπτώσεων της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας και που για την αντιμετώπισή τους, χιλιάδες στελέχη του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πεδίο της μάχης, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, αναβάλλεται μέχρι την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών και την επαναφορά των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδα «κανονικής» λειτουργίας.

Τούτη την ώρα, που χιλιάδες συμπολίτες μας, εκπέμπουν SOS και ζητούν την άμεση προστασία από Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς και Στρατιωτικούς, αυτονόητο είναι ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα βρίσκεται στο πλευρό τους και εύχεται την επούλωση των πληγών τους, το ταχύτερο δυνατόν. Άλλωστε, η μανία της φύσης πλήττει, αδιακρίτως, τη χώρα, χωρίς να ξεχωρίζει τα θύματά της.

Σε ό,τι αφορά το διεκδικητικό μας πλαίσιο και τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας – αυταπόδεικτα δίκαιο και αληθές, λόγω και της τρέχουσας συγκυρίας – καλούμε τα μέλη μας σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα δράσης στην Αθήνα και όπου αλλού χρειαστεί.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας, θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση για τις μελλοντικές αποφάσεις των οργάνων μας.

Περισσότερα...

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...