Ημερολόγιο

Ιούνιος.2024
17
Δευτέρα
10:39
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 50

Εβδομάδα 50

Μήνας 7742

Σύνολο 490804

Το περιοδικό μας...

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα: «Διαφθορά – Αυθαιρεσία και Νομιμότητα»

«Διαφθορά – Αυθαιρεσία και Νομιμότητα»

Ημερίδα με θέμα «Διαφθορά – Αυθαιρεσία και Νομιμότητα», πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2013 στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α.,τη δεύτερη ημέρα του 23ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.,

Περισσότερα...

Αποτελέσματα Εργασιών Ημερίδας Π.Ο.ΑΞΙ.Α. με θέμα : Απαίτηση των καιρών, ένα νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας

 

Ζητούμενο εν έτει 2011 το δόγμα εσωτερικής ασφάλειας«Απαίτηση των καιρών ένα νέο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας», ήταν το επίκαιρο θέμα που συζητήθηκε στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου της ΠΟΑΞΙΑ για να αποδειχθεί περίτρανα όχι μόνο η σωστή επιλογή του θέματος, αλλά και η απαίτηση όλων των συμμετασχόντων να μην λησμονηθούν όσα ειπώθηκαν και να αποτελέσουν τα έναυσμα για την ικανοποίηση εκ μέρους της πολιτείας του αιτήματος αυτού.

Περισσότερα...

Διοργάνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ημερίδας με θέμα : Αστυνομία και Ανθρώπινα Δικαιώματα

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

Οι Ομοσπονδίες μας σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτύξει για το φαινόμενο της βίας, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 (ώρες 09:45 έως 12:45) στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Οδός Χίου 8, Καισαριανή) ,  ημερίδα με θεματικό τίτλο  «Αστυνομία και Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα μας

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2008 στο ξενοδοχείο ‘‘ΑΜΑΛΙΑ’’, Λ. Αμαλίας 10 – Αθήνα, η Ημερίδα που διοργάνωσε η Ομοσπονδία μας με το ιδιαίτερα επίκαιρο και προφητικό, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια από τα γεγονότα που ακολούθησαν θέμα : «Ο Στρατηγικός Ρόλος της Αστυνομίας στις Σύγχρονες Απαιτήσεις της Ελληνικής Κοινωνίας».

Περισσότερα...

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα:"Κρίση και Θεσμοί"

Ημερίδα με θέμα «Κρίση και Θεσμοί», πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2010 στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α., τη δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., με εισηγητές τους πανεπιστημιακούς καθηγητές κ.κ. Νίκο Αλιβιζάτο και Γιάννη Πανούση, καθώς και την Υπαστυνόμο Α’, Ψυχολόγο κ. Βασιλική Χριστοδούλου.

Τις εργασίες της Ημερίδας παρακολούθησαν πέραν των συνέδρων, Δόκιμοι Υπαστυνόμοι της Σχολής Αξιωματικών, σπουδαστών των Σχολών Τ.Ε.Μ.Α. και Εθνικής Ασφαλείας, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και πολιτικών κομμάτων, συνεργάτες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και συνάδελφοι μέλη της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα...

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...