Ημερολόγιο

Ιούνιος.2021
15
Τρίτη
09:31
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 32

Εβδομάδα 299

Μήνας 2008

Σύνολο 369963

Το περιοδικό μας...

Αίτημα των Ομοσπονδιών των Σ.Α. για συνάντηση με τον νέο Πρωθυπουργό της Χώρας

 

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,


Αναλάβατε σε μια κρίσιμη περίοδο για τη Χώρα μας τα ηνία της διακυβέρνησής της, αναθερμαίνοντας τις ελπίδες του ελληνικού λαού, για την αποτροπή της χρεοκοπίας και τη δημιουργία των στέρεων εκείνων βάσεων που θα δημιουργούν τις αναγκαίες συνθήκες και προϋποθέσεις για την οικονομική ανάκαμψη και την ευημερία του τόπου.


Γνωρίζετε, βεβαίως, ότι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της παλλαϊκής απαίτησης, είναι η διαρκής ύπαρξη σταθερού περιβάλλοντος ασφαλείας σε όλη τη Χώρα μας. Με την εφαρμοζόμενη, όμως, πολιτική του Μνημονίου και τις δραστικές περικοπές ακόμα και των λειτουργικών δαπανών όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν παρατηρηθεί ήδη έντονα προβλήματα σε πολλές υπηρεσίες και δραστηριότητες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ένστολο προσωπικό, αλλά και για αυτήν καθ’ αυτή την αποστολή τους.
Έχουμε την εδραία πεποίθηση ότι γνωρίζετε το μέγεθος των πραγματικών προβλημάτων και ευελπιστούμε ότι με τη δική σας καταλυτική συμβολή θα αποκαταστήσετε το τρωθέν κύρος και την αποτελεσματικότητα των Σωμάτων Ασφαλείας, εξαιρώντας αυτή τη φορά από τις περικοπές βασικούς τομείς της λειτουργίας τους.

 

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,


Ενόψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού, Σας παρακαλούμε να δεχθείτε αντιπροσωπεία μας προκειμένου να σας εκθέσουμε αναλυτικά το μέγεθος του προβλήματος και να σας καταστήσουμε κοινωνό των ανιδιοτελών αξιώσεών μας για τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση των Σωμάτων Ασφαλείας, ζητήματα ύψιστης σημασίας και προτεραιότητας και για τον πρόσθετο λόγο ότι εφόσον υλοποιηθούν, θα λειτουργήσουν εξυγιαντικά και σε οικονομικό επίπεδο.
Βασική μας επιδίωξη δεν είναι η ικανοποίηση κάποιων συντεχνιακών αιτημάτων, αλλά η πραγματική διασφάλιση και προάσπιση της υψηλής αποστολής του λειτουργήματός μας στην κρίσιμη και τραγική περίοδο που περνάει η Πατρίδα μας.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση

omospondies SA_no_sfragides 

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...