Ημερολόγιο

Μάρτιος.2024
29
Παρασκευή
08:07
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 11

Εβδομάδα 315

Μήνας 3521

Σύνολο 469386

Το περιοδικό μας...

Επιστολή Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ. στους Υπουργούς Οικονομικών & Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για άμεση συνάντηση μαζί τους

 

Κύριε Υπουργέ,

Μετά και από την τελευταία πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας στην Αθήνα, την Πέμπτη 1-11-2012 και τα αγωνιώδη αιτήματα των μελών μας να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποτραπεί η ψήφιση των νέων περικοπών των δαπανών της Ελληνικής Αστυνομίας, είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε εκ νέου σε εσάς και να σας ενημερώσουμε ότι η πιθανή θεσμοθέτηση όσων ¨διοχετεύονται¨ ότι δρομολογούνται είναι επικίνδυνη και καταστροφική όχι μόνο για τον Αστυνομικό ως άνθρωπο, αλλά και για τον αστυνομικό θεσμό στο σύνολό του.


Όπως γνωρίζετε, σας έχουμε ήδη ενημερώσει διεξοδικά για το εύρος των προβλημάτων που έχουν προκαλέσει στο χώρο μας τα προηγούμενα μνημόνια, έχουμε εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία μας και έχουμε υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, ενώ λόγω της παραπληροφόρησης για τα νέα μέτρα, ζητήσαμε πολλές φορές να έχουμε υπεύθυνη από σας ενημέρωση.
Μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το ακριβές πρόγραμμα των μέτρων στην Ελληνική Αστυνομία.
Επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες για όλους μας και κυρίως για σας που συμμετέχετε στην Κυβέρνηση και κρατάτε τις τύχες της Ελληνικές Αστυνομίας στα χέρια σας, με σύσσωμη την αστυνομική οικογένεια σε αναβρασμό απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας, σας καλούμε να δεχθείτε τα προεδρεία των Ομοσπονδιών μας ως τη Δευτέρα το πρωί, ώστε να σας υποβάλλουμε εκ νέου τις προτάσεις μας, προτάσεις ελπίδας και διεξόδου από το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει τον ένστολο ξένες προς τα συμφέροντά του σκοπιμότητες.
Για μας τούτη την ώρα, οι περικοπές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι εκείνο που προέχει τώρα, είναι το πάγωμα των περικοπών και η άμεση έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για ένα νέο μισθολόγιο, δίκαιο και εξισορροπημένο, όπως έχουμε ζητήσει και έχουν όλα τα πολιτικά κόμματα αποδεχθεί, πριν από τις βουλευτικές εκλογές.
Με την ελπίδα ότι την τελευταία έστω στιγμή θα συμμεριστείτε τις αγωνίες μας, αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση στο αίτημά μας, ώστε αφενός να δοθεί τέλος στην παραπληροφόρηση και στην αγωνία του Έλληνα Αστυνομικού, αφετέρου δε για να υπάρξουν ουσιαστικές απαντήσεις στα προβλήματά του.


ds poaxia_poasy_no_sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...