Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2020
22
Τρίτη
11:33
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 12

Εβδομάδα 56

Μήνας 308

Σύνολο 335575

Το περιοδικό μας...

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Απαιτούμε 500 ευρώ για τις εκλογές

 

Θέμα: «Εκλογικό Επίδομα»


Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,
Με την υπ’ αριθμ. 700/4/8δ από 3-4-2012 ανοιχτή επιστολή μας, ζητήσαμε από τον κ. Πρωθυπουργό επίσημη ενημέρωση για το ύψος του εκλογικού επιδόματος στους αστυνομικούς.
Έως σήμερα δεν λάβαμε απάντηση.


Μεταφέροντάς σας τη δυσαρέσκεια του αστυνομικού προσωπικού για την έως τώρα εξέλιξη του ζητήματος τόσο με την κατάργηση του δικαιώματος εκλογικής αποζημίωσης που μας τροφοδότησε με το άλγος ενός επιπρόσθετου αγώνα για την αυτονόητη επαναθεσμοθέτησή του, όσο και με το «ανεπαίσθητο» κονδύλιο που προβλέφθηκε στη συνέχεια, ζητούμε την αναθεώρηση της απόφασης της Κυβέρνησης ώστε η αποζημίωση να μην έχει το χαρακτήρα βοηθήματος «φιλευσπλαχνίας».
Το αίτημά μας είναι να καταβληθεί για κάθε αστυνομικό το ίδιο ποσό με όσους μετέχουν στην εκλογική διαδικασία, δηλαδή 500 € και τούτο να χορηγηθεί προ της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

Στηρίζοντας τον θεσμό που υπηρετούμε και αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό ρόλο του Σώματος στην εκλογική διαδικασία, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες άμεσα ώστε να ικανοποιηθεί το προαναφερόμενο δίκαιο αίτημά μας, δεδομένου ότι υφέρπει μια αρνητική φημολογία για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης η οποία προκαλεί συν τοις άλλοις σύγχυση και αβεβαιότητα στους συναδέλφους.


ds poaxia_poasy_no_sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...