Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2020
27
Κυριακή
20:34
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 33

Εβδομάδα 300

Μήνας 552

Σύνολο 335819

Το περιοδικό μας...

Στη βουλή οι τροπολογίες για τα οδοιπορικά και το εκλογικό επίδομα

 

Στη Βουλή οι τροπολογίες για τα οδοιπορικά και το εκλογικό επίδομα

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για την ψήφιση από τη Βουλή συγκεκριμένων νομοθετικών ρυθμίσεων που θα ικανοποιούν δίκαια αιτήματά μας, προβήκαμε και σήμερα σε σειρά επαφών κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να διασφαλίσουμε την θετική τους κατάληξη, λόγω του περιορισμένου νομοθετικού έργου της παρούσας Κυβέρνησης.


Σε ό,τι αφορά το εκλογικό επίδομα και τη διασφάλιση των οδοιπορικών εξόδων παρελθόντων ετών, τόσο εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση όσο και βουλευτές όλων των υπολοίπων κομμάτων, μας διαβεβαιώνουν ότι τελικώς θα ψηφιστούν οι σχετικές τροπολογίες. Επίσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Υπουργείο, δήλωσε ότι οι δυο αυτές τροπολογίες προωθούνται και από τη δική του πλευρά, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία.
Χωρίς καμία διάθεση εφησυχασμού, σας καλούμε σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα. Οι λύσεις στα αιτήματά μας δεν είναι προϊόν συνδιαλλαγής, αλλά αποτέλεσμα σκληρών αγώνων. Γνωρίζετε πόσο έχουμε τρέξει τους τελευταίους μήνες όλοι και πόσο ακόμα δρόμο πρέπει να διανύσουμε όλοι για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και τις μαύρες τρύπες που ανοίγονται καθημερινά μπροστά μας.


ds poaxia_poasy_no_sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...