Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2020
21
Δευτέρα
11:35
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 17

Εβδομάδα 17

Μήνας 269

Σύνολο 335536

Το περιοδικό μας...

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την Επέτειο Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

 

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου βρίσκει τη Χώρα και το λαό μας να υποφέρουν από τα δεσμά του Μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων, με μια νέα μεταβατική Κυβέρνηση, η οποία θα επιχειρήσει να σώσει τον τόπο από το χείλος της καταστροφής, προωθώντας νέα δυσβάσταχτα για όλους μας μέτρα.


Το σύνθημα των εξεγερμένων φοιτητών του Πολυτεχνείου ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, που είναι σήμερα πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά, θυμίζει όχι μόνο τον ηρωικό αγώνα όσων αντιστάθηκαν και γκρέμισαν με τον αγώνα τους την ξενοκίνητη χούντα, αλλά και την ακαταμάχητη δύναμη του λαού μας να δίνει μάχες και να απαντά με μια γροθιά, όταν κινδυνεύει η πατρίδα μας.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα αφουγκράζεται τα μηνύματά τους και συντονισμένο στον αγωνιστικό παλμό του λαϊκού μας κινήματος σήμερα, τιμά τους Ήρωες του Πολυτεχνείου, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην ισοπέδωση των κατακτήσεών μας, για μια Ελληνική Αστυνομία σύγχρονη, δίκαιη και δημοκρατική και για έναν Έλληνα Αστυνομικό, διασφαλισμένο από κάθε είδους κίνδυνο και που θα χαίρει σεβασμού και εκτίμησης του συνόλου του ελληνικού λαού, καθώς θα αγρυπνεί διαρκώς για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.
Ο αγώνας για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ευημερία και την ανάπτυξη είναι αλληλένδετος με τον αγώνα μας για το αγαθό της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.
Οι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου ας αποτελέσουν για όλους μας λαμπρά παραδείγματα ανυστερόβουλων και ανιδιοτελών αγώνων για το κοινό καλό.

 

Ο αγώνας συνεχίζεται!


ds poaxia_poasy_no_sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...