Ημερολόγιο

Μάιος.2021
18
Τρίτη
02:05
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 2

Εβδομάδα 40

Μήνας 1262

Σύνολο 366408

Το περιοδικό μας...

Ανακοίνωση (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με αφορμή την απεργία των Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Συμπαραστάτες στους αγώνες των εργαζομένων
Να μη γίνουμε αιχμάλωτοι της φτώχειας…

Με αφορμή τη διήμερη 48ωρη Γενική Απεργία των Τριτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, εκφράζουμε και πάλι τη βαθύτατη ανησυχία όλων των συναδέλφων μας για την απροσχημάτιστη επίθεση που δεχόμαστε στο όνομα της δήθεν σωτηρίας της χώρας από τη χρεοκοπία.

Αρνούμαστε να δεχθούμε την ευημερία των αριθμών, όταν οι άνθρωποι οδηγούνται μαζικά στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Απαιτούμε να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν την κρίση, καλλιεργώντας αυταπάτες και φρούδες ελπίδες στο λαό, με ένα σάπιο σύστημα ψεύτικων υποσχέσεων και πλασματικών προσδοκιών.
Ως εργαζόμενοι στην Ελληνική Αστυνομία γνωρίζουμε ότι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του λαού μας και αγωνιούμε όπως όλοι οι Έλληνες για το μέλλον της πατρίδας μας. Δεν δεχόμαστε όμως να γίνουμε αιχμάλωτοι της φτώχειας και της απαξίωσης στην οποία μας εγκλωβίζουν τα άδικα μέτρα της λιτότητας και των περικοπών, όπως αυτά προωθούνται προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με την αστυνομική καταστολή. Το διακύβευμα για μας τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας είναι να μην μετατραπούμε εμείς σε μηχανισμό απορρόφησης των ισχυρών κραδασμών από τις πολιτικές που οδήγησαν τη Χώρα μας σ' αυτό το αδιέξοδο και να αποτελέσουμε το «σάκο του μποξ» για ανομήματα άλλων.
Υψώνουμε, λοιπόν, φωνή διαμαρτυρίας, δηλώνουμε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
- να σταματήσει η πολιτική των περικοπών και να ληφθούν μέτρα στήριξης των χαμηλόμισθων, ταυτόχρονα, με μια δίκαιη φορολογική πολιτική που θα δίνει προοπτική επιβίωσης στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
- να προχωρήσει η μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας με όρους κοινωνίας για να διασφαλιστεί ο εργαζόμενος Αστυνομικός, αλλά και για να μην καταρρεύσει τελείως το σύστημα ασφαλείας στη χώρα μας.
Είμαστε αλληλέγγυοι με όλους τους εργαζόμενους της πατρίδας μας και δηλώνουμε σταθερά «παρών» τόσο στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίο του Άρεως (11.00 π.μ.) όσο και αύριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος (19.00 μ.μ.) για να ακουστεί και η δική μας φωνή.

ds poaxia_poasy_no_sfrag

 

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...