Ημερολόγιο

Οκτώβριος.2020
1
Πέμπτη
23:01
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 38

Εβδομάδα 173

Μήνας 38

Σύνολο 336002

Το περιοδικό μας...

Επιστολή (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στον Δήμαρχο Αθηναίων

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Απευθυνόμαστε σε σας με τη βεβαιότητα ότι θα ασχοληθείτε προσωπικά για ένα ηθικής τάξεως αίτημα, το οποίο είχαμε υποβάλλει στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και το οποίο πολύ φοβόμαστε ότι χάθηκε στα γρανάζια της επάρατης γραφειοκρατίας.

Αναφερόμαστε στην πρωτοβουλία μας να ζητήσουμε από τις 23 Ιουλίου 2009 από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας να εξετάσει το καθολικό αίτημά μας για την απόδοση των οφειλόμενων τιμών στα θύματα της τρομοκρατίας. Ήταν λίγες ημέρες μετά την άνανδρη δολοφονία του συναδέλφου μας Νεκτάριου Σάββα στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια και κρίναμε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μετονομασία της οδού σε οδό Νεκτάριου Σάββα, ως μια πράξη με ισχυρό συμβολισμό εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Ενώ υπήρξε η σχετική αλληλογραφία με τον τότε Δήμαρχο κ. Νικήτα Κακλαμάνη, εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία θετική ή αρνητική απάντηση (σχετικά το με α.π. 144792/23-7-09 έγγραφο Γραφείου δημάρχου κ. Κακλαμάνη, το με α.π. 2912/20-8-09 έγγραφο προέδρου δημοτικού συμβουλίου κ. Μπεχράκη, το με α.π. 161946/2-9-09 έγγραφο του Γραφείου αναπληρωτή δημάρχου κ. Χρόνη Π. Ακριτίδη, το με α.π. 265548/29-12-09 έγγραφο της Διεύθυνσης Σχεδίου Πόλεως).
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι εκ μέρους των Ομοσπονδιών μας, με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου μας, τοποθετήθηκε στην οδό Πορφύρα μια μαρμάρινη στήλη για να θυμίζει σε όλους μας τη θυσία στο βωμό του καθήκοντος ενός ακόμα συναδέλφου μας.
Γνωρίζοντας ότι επιδεικνύετε απεριόριστο ενδιαφέρον για την εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και αναγνωρίζετε την αναγκαιότητα ηθικής στήριξης των λειτουργών της στις δυστυχώς ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες τραγικές περιστάσεις της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, παρακαλούμε να έχουμε τη δυνατότητα αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα να σας επισκεφθούμε στο γραφείο σας, ώστε να τύχουμε μιας αμεσότερης ενημέρωσης για το διαλαμβανόμενο στην παρούσα επιστολή, αίτημά μας.

 

Με εκτίμηση

 

ds poaxia_poasy_no_sfrag

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...