Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2020
23
Τετάρτη
23:48
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 45

Εβδομάδα 145

Μήνας 397

Σύνολο 335664

Το περιοδικό μας...

Η αλήθεια για το Μετοχικό Ταμείο Στρατού δεν συσκοτίζεται με non paper

ELAS POMENS POASAΣε συνέχεια της από 02-07-2018 ανακοίνωσής μας (δειτε εδώ) για την απαράδεκτη τροπολογία που αφορά περικοπές, τόσο σε μηνιαία μερίσματα του ΜΤΣ που έχουν κανονιστεί μέχρι και την 31-12-2016, όσο και σε αυτά που θα προκύψουν από την 01-01-2017, και η οποία αποσύρθηκε για δεύτερη φορά – η πρώτη ήταν τον Απρίλιο- μετά από τις έντονες αντιδράσεις μας, επανερχόμαστε στο θέμα προκειμένου να καταγγείλουμε την «ακατανόητη» συμπεριφορά της Κυβέρνησης.

Ενώ είχαμε δημοσιοποιήσει τις θέσεις μας αμέσως μετά την ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, που είχε πραγματοποιηθεί την 29η Ιουνίου 2018 στα γραφεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., η Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στις 4 Ιουλίου 2018, επιχείρησε να εισαγάγει την ίδια τροπολογία προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής, με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι Ομοσπονδίες θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να αποτρέψουν ενδεχόμενη νέα απόπειρα θεσμοθέτησής της εν μέσω θέρους, διότι απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται ή να μην θέλουν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τους λόγους για τους οποίους την απορρίψαμε ευθύς εξ αρχής. Όσα δε «ενημερωτικά σημειώματα» κι αν διακινούν ανωνύμως, θα αποβούν μπούμερανγκ για όσους τα γράφουν και τα διακινούν, διότι η αλήθεια δεν συσκοτίζεται…

Κατόπιν τούτων, οι Ομοσπονδίες αποφάσισαν να ζητήσουν συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ενημερώσουν επακριβώς για τις παρατηρήσεις τους επί της αποσυρθείσης τροπολογίας και να καταστήσουν σαφές σε όλους ότι δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή απόφαση που θα καταστρατηγεί τα συμφέροντα των μερισματούχων του ΜΤΣ.

Όσο για τις προσπάθειες του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ να εμπλέξει από το Βήμα της Βουλής τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας και να αφήσει υπονοούμενα για τις αντιδράσεις μας, επαναλαμβάνουμε ότι το αγωνιστικό μας μέτωπο είναι ενιαίο και αδιαίρετο. Ας λάβουν όλοι λοιπόν υπόψη τους τις προτάσεις μας και ας αποδεχθούν ως δίκαια τα αιτήματά μας, αντί να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

2018 06 Poaxia Poasy Pomens Poaasa

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...