Ημερολόγιο

Απρίλιος.2024
25
Πέμπτη
21:49
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 73

Εβδομάδα 361

Μήνας 4902

Σύνολο 475662

Το περιοδικό μας...

Συμμετοχή των Ομοσπονδιών μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Πυροσβεστών

poaxia2 607 600Την έμπρακτη αλληλεγγύη στον αγώνα των πυροσβεστών εκφράσαμε σήμερα με τη συμμετοχή μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Καταγγείλαμε τα σχέδια ξεσπιτώματος εκατοντάδων συναδέλφων μας, προκειμένου να στελεχωθούν υπηρεσίες πυρασφάλειας στα ιδιωτικά αεροδρόμια της Fraport και προειδοποιήσαμε να μην αποτολμήσουν να σχεδιάσουν αντίστοιχες πρακτικές και στα άλλα Σώματα, ανατρέποντας το υφιστάμενο αντικειμενικό σύστημα μεταθέσεών μας.

Όπως πάντα, όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε, για να μην περάσει το σχέδιο των μεταθέσεων που ισοδυναμεί με ανατροπή του εργασιακού μας στάτους, γνωρίζοντας ότι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του γείτονα, κινδυνεύει και το δικό σου.

Δεν μπορεί οι αποικιοκρατικού τύπου συμφωνίες που υπογράφουν ανεξαίρετα όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις από το 2010 και μετά, να καταργούν νόμους και διατάγματα που είχαν θεσμοθετηθεί με αίμα και αγώνες για την προστασία των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, καλώντας την κυβέρνηση να προβεί σε νέες προσλήψεις, ενισχύοντας με νέο αίμα την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, αντί να μηχανεύεται τεχνάσματα, για να καλύψει τα κενά που μοιραία θα μειώνουν το επίπεδο ασφαλείας στη χώρα μας.

IMG 5693 800 600 poaxia 800 451

2015 07 poaxia poasy

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...