Ημερολόγιο

Ιούλιος.2021
28
Τετάρτη
04:27
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 3

Εβδομάδα 109

Μήνας 1879

Σύνολο 374650

Το περιοδικό μας...

Η Π.Ο.ΑΞΙ.Α. καταδικάζει τη βία απ' όπου και αν προέρχεται

 

Η Ομοσπονδία μας η οποία διαχρονικά έχει εκφράσει τις θέσεις της και έχει καταδικάσει τα φαινόμενα βίας απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται και όποια και να είναι τα θύματά της, έτσι και τώρα  καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση κατά του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Μπορεί η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών να είναι δικαιολογημένη εξαιτίας των αντιλαϊκών μέτρων που λαμβάνονται, όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται φαινόμενα βίας και περαιτέρω όξυνσης των κοινωνικών παθών. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε χειροδικίες, πόσο μάλλον εγκληματικές ενέργειες οιασδήποτε μορφής και οποιονδήποτε κινήτρων.
Φωνάζουμε για να ακουστεί δυνατά ότι οι πράξεις αυτές ακραίας βαρβαρότητας και βίας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες του λαού μας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδέονται, η βία αυτή με την λαϊκή αγανάκτηση. 
Επίσης, καταδικάζουμε τις απρόκλητες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, που εκτελούν εντολές και είναι επιφορτισμένες με την τήρηση της τάξης κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και καλούμε την κυβέρνηση να επιδείξει πνεύμα διαλόγου και συνεννόησης με τις κοινωνικές ομάδες, αντί να χρησιμοποιούμαστε, ως κατασταλτική δύναμη, για την επιβολή της πολιτικής της με κάθε τίμημα και την αποφυγή πολιτικού κόστους.

ds _poaxia_20092010_400

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...