Ημερολόγιο

Μάιος.2021
12
Τετάρτη
07:04
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 5

Εβδομάδα 176

Μήνας 970

Σύνολο 366116

Το περιοδικό μας...

Aνακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙΑ. για την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Σωμ. Ασφαλείας

 

ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Πέρασαν έξι μήνες από την τελευταία Πανελλαδική Ένστολη Κινητοποίησή μας, αλλά τα προβλήματα που τότε καταδείξαμε αντί να επιλυθούν, πολλαπλασιάστηκαν.
Στη δεινή οικονομική κατάσταση, που μας οδήγησαν οι αδιέξοδες πολιτικές και τα ανάλγητα μέτρα που έλαβαν οι Κυβερνώντες, προστίθεται σήμερα και το μεσοπρόθεσμο σχέδιο, δίνοντας τη χαριστική πλέον βολή στον ετοιμόρροπο Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στο πετσοκομμένο εισόδημά μας

Μπροστά στο γεγονός αυτό, εμείς οι άμεσα πληττόμενοι ένστολοι πολίτες δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι. Αντιδρούμε και παίρνουμε θέση στο πεδίο του οικονομικού κατασπαραγμού, προκειμένου να αποκρούσουμε τις πολιτικές που οδηγούν στην τελευταία πράξη του δράματος.
Ενώνουμε όλοι μαζί τις φωνές μας και δίνουμε δυναμικό και ηχηρό παρών, στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν από κοινού οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Αποστράτων την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 και ώρα 18:00, στην Αθήνα - Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλαιά Βουλή).

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στο προσκλητήριο αυτό, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η αγανάκτηση όλων μας πρέπει να διατρανωθεί προς κάθε κατεύθυνση. Γι’ αυτό δεν αρκεί μόνο η παρουσία των εκλεγμένων συνδικαλιστών, αλλά πρέπει να παρακινήσουμε και να πείσουμε τους συναδέλφους μας να δώσουν όλοι τους δυναμικό παρών.

Πρέπει όλοι μαζί να αντιταχθούμε και να παλέψουμε.

Είναι υπόθεση του καθενός και της κάθε μιας ξεχωριστά, είναι υπόθεση όλων για το παρόν και το μέλλον μας.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Για την διευκόλυνση – μετακίνηση όσων συναδέλφων προτίθενται να συμμετάσχουν από την Επαρχία, θα υπάρχουν μισθωμένα λεωφορεία και προς τούτο παρακαλούμε να έρθετε σε συνεννόηση ανά Περιφέρεια με τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

ds _poaxia_no_sfragides

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...