Ημερολόγιο

Μάιος.2021
12
Τετάρτη
08:46
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 7

Εβδομάδα 178

Μήνας 972

Σύνολο 366118

Το περιοδικό μας...

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

Πρωτομαγιά 2011

Κρατάμε άσβεστη την φλόγα του αγώνα
και την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…

 

H εργατική πρωτομαγιά σηματοδοτεί τους αγώνες, τις θυσίες, τις κατακτήσεις των εργαζομένων και υπενθυμίζει σε όλους ότι τίποτα δεν χαρίσθηκε, όλα κατακτήθηκαν με σκληρούς και αιματηρούς αγώνες.

Εμείς οι Αστυνομικοί, το ένστολο κομμάτι των Ελλήνων εργαζόμενων, τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά και χαιρετίζουμε τους αγώνες των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο αύριο.


Η πρωτομαγιά του 2011, ένα χρόνο με το ΔΝΤ, το μνημόνιο και την τρόικα στην πλάτη του Ελληνικού λαού, βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας μας αντιμέτωπους με την φτώχεια, την εξαθλίωση, την αποδιάρθρωση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού και την διάλυση κάθε μορφής κοινωνικής ασφάλειας, πρόνοιας και κοινωνικού κράτους.
Το δε αύριο, δυστυχώς προοιωνίζεται περαιτέρω δυσοίωνο, καθώς η διαφαινόμενη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται, φέρνει νέα βάρη στις πλάτες των εργαζόμενων, των υπαλλήλων και των συνταξιούχων, στα συνήθη και εύκολα θύματα δηλαδή, προκειμένου να καλυφθούν τα ελλείμματα και το χρέος.
Οι Έλληνες αστυνομικοί, θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, αρνούμαστε να δεχθούμε την υποταγή στα κελεύσματα των αγορών στο όνομα της δήθεν εξυγίανσης της οικονομίας και της αντιμετώπισης της κρίσης που έχει περιέλθει η χώρα μας για την οποία οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι εργαζόμενοι.
Αρνούμαστε ν’ αποδεχθούμε μέτρα και δεσμά που επιβάλλουν το Δ.Ν.Τ., η Ε.Ε. και όλοι αυτοί που ασκούν εκβιαστική και κερδοσκοπική πολιτική σε βάρος της χώρας μας, εν’ ονόματι του χρέους και των δεσμών του μνημονίου.
Αρνούμαστε να δεχθούμε και καταγγέλλουμε την χρησιμοποίηση της Αστυνομίας, ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων και δηλώνουμε πως πάγια και ξεκάθαρη θέση μας είναι ότι τα κοινωνικά προβλήματα δεν λύνονται με την καταστολή.
Τιμούμε σήμερα την εργατική Πρωτομαγιά, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δίνουμε δυναμικό παρών στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των συνδικάτων.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας, τιμώντας αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους ενάντια στην καταπίεση και τα δεσμά του εργασιακού μεσαίωνα, με γνώμονα και σταθερή επιδίωξη μας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

 

Δίνουμε το παρών στις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις
κρατώντας ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

 

ds _poaxia_no_sfragides

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...