Ημερολόγιο

Ιούνιος.2024
17
Δευτέρα
10:10
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 46

Εβδομάδα 46

Μήνας 7738

Σύνολο 490800

Το περιοδικό μας...

Λήξη συναγερμού.

20240607 me YpoyrgoPtPΣυνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε σήμερα 7 Ιουνίου 2024 το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να παραθέσει και δια ζώσης τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ζήτημα, το οποίο προέκυψε εσχάτως εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, και αφορούσε υπηρεσιακή εισήγηση επι τω χείρω τροποποίησης του κώδικα μεταθέσεων και ειδικότερα το αμετάθετο στο βαθμό του Α/Υ.

Στον κ. Υπουργό παραθέσαμε στέρεα και λογικά επιχειρήματα για την αναγκαιότητα της διακοπής κάθε σχετικής συζήτησης και του μεταφέραμε την έντονη ανησυχία αλλά και τη δυσαρέσκεια που αναπτύχθηκε στους κόλπους των Αξιωματικών του Σώματος, εξαιτίας αυτής της εν κρυπτώ εισήγησης κάποιων. Τονίσαμε ότι αυτοί προσέφεραν με αυτή τους την κίνηση κάκιστες υπηρεσίες, ανακινώντας ένα ζήτημα το οποίο μόνο δυσμενείς επιπτώσεις θα είχε για όλους.

Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός κατανόησε τις θέσεις και την επιχειρηματολογία μας, αναγνώρισε την ορθότητά τους και μας διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα οποιασδήποτε αλλαγής στο αμετάθετο των Α/Υ.

Η Ομοσπονδία συνεχίζει να εργάζεται προς όφελος του συνόλου των Αξιωματικών του Σώματος και όχι μόνο των μελών της, σε απόλυτη σύμπνοια με τις 12 περιφερειακές Ενώσεις της (πλην των γνωστών διαμοιραστών πλακετών οι οποίοι περιορίζονται μόνο σε κακόβουλη κριτική και μιζέρια), τις οποίες ευχαριστούμε και δημοσίως. Είμαστε παρόντες για τη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων παραμένοντας απέναντι σε κάθε προσπάθεια φαλκίδευσής τους από ορατούς και μη καλοθελητές.

2021 03 poaxia no ypografes
 

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...