Ημερολόγιο

Μάιος.2024
18
Σαββάτο
17:36
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 50

Εβδομάδα 407

Μήνας 1689

Σύνολο 478413

Το περιοδικό μας...

Δελτίο Τύπου ΠΟΑΞΙΑ - ΑΕΑΕ

POAXIA athitiki enosiΣε συνέχεια της δράσης εξοπλισμού των παραγωγικών σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας με αθλητικό εξοπλισμό, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (Α.Ε.Α.Ε.) παρέδωσαν αθλητικό υλικό στο Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Σ.Α.Ε.Α.) Ταξίαρχο Ρόκο Βασίλειο, έπειτα από συνεννόηση με την Ακαδημιάρχη Υποστράτηγο Σοφία Λαμπροπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Α΄ Ανδρέας Βέλλιος και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης, σε συνέχεια της περυσινής δωρεάς αθλητικών εμφανίσεων, παρέδωσαν αθλητικές φόρμες για τις αθλητικές ομάδες της Σχολής, παρουσία της Ακαδημιάρχου Υποστρατήγου Σοφίας Λαμπροπούλου, η οποία εξήρε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και της Αθλητικής Ένωσης, ενώπιων αντιπροσωπείας δοκίμων.

DSC 0697 360x600DSC 0718 800x533DSC 0705 371x600

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής Υ/Β΄Μαντζώρος Ευάγγελος και ο Αντιπρόεδρος Α/Β΄ Παναγιώτης Τσαμασλίδης, από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ο Ταμίας Υπ/κας Ζακεστίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής της Α.Ε.Α.Ε. Α/Α΄ Δημήτριος Δελτσίδης και ο Γραμματέας Υ/Α΄ Πετράκης Γεώργιος.

Τα Προεδρεία της Ομοσπονδίας και της Αθλητικής Ένωσης δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας.

2023 01 poaxia Athlitiki Enosi

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...