Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος.2021
18
Σαββάτο
19:34
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 52

Εβδομάδα 472

Μήνας 4320

Σύνολο 380928

Το περιοδικό μας...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Μιχάλη ΒΕΤΟΥΛΗ

POAXIA logoΜε βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε σήμερα έναν πρωτεργάτη του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, διακεκριμένο στέλεχος και εν συνεχεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, προδρόμου φορέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Ο επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας μας και Επίτιμος Πρόεδρος, Μιχάλης Βετούλης, «έφυγε» από τη ζωή μετά από μια μακρά άνιση μάχη με την επάρατο. Θα βρίσκεται όμως πάντα στις καρδιές όλων μας για τους νικηφόρους και ελπιδοφόρους αγώνες που μας χάρισε ως νεαρός Υπαστυνόμος το 1988, όταν ξεκίνησε μαζί με άλλους συναδέλφους το συνδικαλιστικό μας εγχείρημα, αλλά και στη συνέχεια από διάφορα αξιώματα, παλεύοντας για την επίτευξη των οραμάτων του.

Αγωνίστηκε με προσωπικό και οικογενειακό κόστος, κόντρα στις προκαταλήψεις της εποχής, για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.

Προτίμησε τον ανηφορικό δρόμο της σύγκρουσης με ποικιλώνυμα συμφέροντα και άφησε πίσω του πλούσιες περγαμηνές, υποδείγματα συνδικαλιστικής ευπρέπειας, αξιοπιστίας και τεκμηριωμένης συνδικαλιστικής δράσης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Θα διατηρήσουμε ζωντανή στην καρδιά μας την αγωνιστική φλόγα και τη ζέση του Ανθρώπου, του Αξιωματικού και φίλου Μιχάλη Βετούλη.

Καλό ταξίδι Μιχάλη.

2014 poaxia no ypografes

 

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...