Ημερολόγιο

Μάιος.2021
12
Τετάρτη
15:22
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 36

Εβδομάδα 207

Μήνας 1001

Σύνολο 366147

Το περιοδικό μας...

Επίσκεψη των Αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας

POAXIA logoΤα γραφεία της ΠΟΑΞΙΑ επισκέφτηκαν σήμερα οι δύο Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας κκ Κώστας ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ και Άδωνης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

Στους ανωτέρω, αφού εκθέσαμε αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν τόσο τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ όσο και τους Αξιωματικούς ειδικότερα, αμφότεροι δεσμεύτηκαν ότι πέρα των όσων αναφέρονται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα εφαρμόσουν άμεσα (πρόσληψη προσωπικού, ανανέωση στόλου αυτοκινήτων και εξοπλισμού, κατάργηση ασύλου, νόμου «Παρασκευόπουλου»-Τροποποίηση διατάξεων νέων Π.Κ. και ΚΠΔ κλπ), θα είναι δίπλα στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ως αυριανή κυβέρνηση, κατοχυρώνοντας νομικά τους Έλληνες Αστυνομικούς, ώστε να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλείας τους.

Παράλληλα, θα αποκαταστήσουν τι αδικίες που συντελέστηκαν σε βάρος των Αξιωματικών με τις έκτακτες κρίσεις του Νοεμβρίου 2018 και συνάμα θα θεσμοθετήσουν ένα νέο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, και όσον αφορά το ασφαλιστικό, θα τροποποιήσουν και θα καταργήσουν διατάξεις του αντιασφαλιστικού νόμου «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ».

 GEORGIADIS 1 800x600GEORGIADIS 5 800x401GEORGIADIS 4 800x600

Από την πλευρά μας εκφράσαμε την ικανοποίηση μας για τις δεσμεύσεις τους, που προέρχονται από τα πλέον θεσμικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και προθυμία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες πολίτες, πόσο μάλλον, όταν νιώθουν την πολιτική ηγεσία δίπλα τους.

                                            XATZIDAKIS 1 800x600XATZIDAKIS 2 800x600

Τονίσαμε όμως, ότι λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανέναν και ότι σε περίπτωση αθέτησης των δεσμεύσεων τους, θα μας βρουν απέναντί τους και το συνδικαλιστικό μας κίνημα όπως πάντα, θα διεκδικήσει με τον ίδιο δυναμισμό, ορμή και σθένος τα δίκαια αιτήματά μας, ανεξάρτητα ποιος βρίσκεται στην Κυβέρνηση.

2014 poaxia no ypografes

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...