Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Σ.Α. με τον Πρόεδρο του Π.Α.Π. κ. Γιάννη ΔΗΜΑΡΑ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα συνάντηση των Ομοσπονδιών μας με τον πρόεδρο του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», βουλευτή κ. Γιάννη ΔΗΜΑΡΑ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών μας συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα.


Εκ μέρους των Ομοσπονδιών, αναλύθηκαν τα αιτήματά μας, όπως καταγράφονται στο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας της τελευταίας πανελλαδικής ένστολης διαμαρτυρίας μας και τονίστηκε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μην πλήξει ανεπανόρθωτα η οικονομική κρίση τις αστυνομικές υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να είναι σε θέση να εκπληρώσουν την αποστολή τους.
Το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα να αντιμετωπίσουν τα θέματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας σε πρώτη προτεραιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τους την υψηλή τους αποστολή, σε μια περίοδο γενικευμένης κατάρρευσης. Ως ένστολοι δεν απαιτούμε ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αλλά τα αυτονόητα.
Ο κ. ΔΗΜΑΡΑΣ αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες των εργασιακών μας χώρων, την αποστολή των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και το ρόλο συνδικαλιστικού μας κινήματος, τόνισε ότι είναι αλληλέγγυος στον αγώνα μας.omospondies SA_no_sfragides