Επιστολή των Ομοσπονδιών των Σ.Α. στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων

 

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Σήμερα το απόγευμα ως αργά το βράδυ, χιλιάδες αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και συνταξιούχοι συνάδελφοί μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας και εκδηλώσαμε όλοι μαζί μαχητικά την έντονη διαμαρτυρία μας για τις δυσβάσταχτες επιπτώσεις του Μνημονίου τόσο στην προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή ζωή των ενστόλων.

Κραυγή αγωνίας ήχησε δυνατά από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο ως την οδό Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Μέγαρο Μαξίμου και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Το Ψήφισμα διαμαρτυρίας, που επιδώσαμε ήδη στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ, το οποίο θα επιδοθεί αύριο πρωινές ώρες και στον Πρωθυπουργό της Χώρας (ύστερα από επικοινωνία των Ομοσπονδιών με το γραφείο του), περιγράφει ανάγλυφα την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Σώματα Ασφαλείας και επισημαίνει τους κινδύνους που προβάλλουν απειλητικά στον ορίζοντα για όλους.
Επειδή οι περιστάσεις είναι κρίσιμες και το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει, οι Ομοσπονδίες μας διακατεχόμενες κυρίαρχα από την τρομερή αγωνία που προκαλεί σε όλους μας το προδιαγραφόμενο ζοφερό μέλλον για τα Σώματα Ασφαλείας,


επιθυμούν να έχουν άμεσα μαζί σας συνάντηση


προκειμένου να μας γνωρίσετε τις θέσεις σας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα εμάς και τις υπηρεσίες μας καθώς και πώς θα ενταχθούν τα Σώματα Ασφαλείας σε ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

 

 

Με εκτίμηση


omospondies SA_no_sfragides