Αγωνιστικό προσκλητήριο των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα (ώρα 18:00 Πλατεία Κολοκοτρώνη) οι Ομοσπονδίες μας δίνουν σθεναρό αγώνα κατά των νέων ισοπεδωτικών μέτρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που καταβαραθρώνει το βιοτικό μας επίπεδο με την λεηλασία του πενιχρού εισοδήματός μας (πενθήμερα, νυχτερινά, επιδόματα, κ.λ.π.) και πλήττει την υπηρεσιακή μας υπόσταση με τις κάθετες περικοπές των λειτουργικών αναγκών των Οργανισμών μας οδηγώντας αυτούς στη πλήρη απαξίωση.

Μόνο η δυναμική συμμετοχή στην ένστολη διαμαρτυρία μας μπορεί να δώσει το μήνυμα για να αντιστραφεί η οριζόντια ισοπεδωτική επέλαση των νέων μέτρων.
Ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί συνειδητά και δυναμικά ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα καλύτερο αύριο με μεταρρυθμίσεις στην πράξη που θα πατάσσουν το πελατειακό κράτος και την διαφθορά, την γενικευμένη αναξιοκρατία, την ατιμωρησία των λυμεώνων του δημοσίου χρήματος, την αποτελμάτωση του πολιτισμού, της παιδείας και του βιοτικού επιπέδου.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την εκ βάθρων ανασυγκρότηση των Σωμάτων Ασφαλείας με όρους κοινωνίας για τη διασφάλιση της αποστολή μας, της εργασιακής μας αξιοπρέπειας και την θωράκιση του αγαθού της ασφάλειας ως δημόσιου και κοινωνικού.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΣΤΑΔΙΟΥ 10), ΩΡΑ 18:00

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ