Μύνημα αλληλεγγύης των Ομοσπονδιών Σ.Α. στη Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Μήνυμα των έξι Ομοσπονδιών ενόψει της 24ωρης
διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την 15/6/2011

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για την ανατροπή της άδικης, αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, που προωθείται από την Κυβέρνηση και την Τρόικα στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας μας.

Πρόκειται για την πιο βάρβαρη επίθεση που έχουν δεχθεί ποτέ τα εισοδήματα των απλών ανθρώπων στον τόπο μας, ενώ την ίδια ώρα οι συνήθεις φοροφυγάδες και οι κάθε λογής διαπλεκόμενοι με την εκάστοτε εξουσία, κάνουν πάρτυ εις βάρος της κοινωνίας μας.
Όπως επανειλημμένα έχει τονιστεί εκ μέρους των Ομοσπονδιών μας, η Κυβέρνηση αντί να ενισχύσει τα Σώματα Ασφαλείας, ενέκρινε περικοπές ακόμα και των λειτουργικών δαπανών τους με αποτέλεσμα να υπονομεύεται συνεχώς το αγαθό της ασφάλειας του πολίτη.
Πέραν της συμμετοχής μας αύριο 15-6-2011 στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, δηλώνουμε ότι θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με κάθε νόμιμο μέσο για να αποτρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα, την οπισθοδρόμηση και την απαξίωση των υπηρεσιών ασφαλείας της Χώρας μας.

 

Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε.

Μας αξίζουν καλύτερες μέρες!

proomosponswmatasfal 400