Συμμετοχή Ομοσπονδιών στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Ενόψει της αυριανής 24ωρης Γενικής Απεργίας που έχει προκηρυχθεί από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ για την εφαρμοζόμενη πολιτική των περικοπών και της αποψίλωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών μας θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στον αγώνα όλων των εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα και δηλώνοντας ότι κι εμείς από τη δική μας πλευρά, αγωνιζόμαστε για να μπει τέλος στην πολιτική της μόνιμης λιτότητας και της υποβάθμισης του βιοτικού μας επιπέδου.

Στο όνομα της αντιμετώπισης των ελλειμμάτων και του δημόσιου χρέους, όλοι βιώνουμε το τελευταίο διάστημα την πιο σκληρή οικονομική πολιτική που γνώρισε ποτέ ο τόπος, με αποτέλεσμα να πλήττεται βάναυσα και αυτή η ίδια η λειτουργία του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι στο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές.
Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι η μείωση των κονδυλίων στον τομέα της ασφάλειας, οδηγεί την Ελληνική Αστυνομία στη διάλυση και τον Έλληνα αστυνομικό στην απαξίωση. Η συντεταγμένη πολιτεία, τα πολιτικά, κόμματα, οι κοινωνικοί φορείς, έχουν χρέος να υποστηρίξουν τα αιτήματά μας για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία.
Αρνούμαστε να γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα του συστήματος. Απαιτούμε αλλαγή πορείας. Το χρέος και τα ελλείμματα, δεν είναι δικά μας δημιουργήματα.

 __site___400