Συνάντηση Εκπροσώπων Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ. με εκπροσώπους του ΛΑ.Ο.Σ.

 

Λεπτομερή ενημέρωση παρείχαν οι Ομοσπονδίες μας χθες σε εκπροσώπους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κατόπιν αιτήματός τους, προκειμένου να γνωρίζουν ακριβώς τις θέσεις μας ενόψει της συζήτησης στη Βουλή των επείγοντος χαρακτήρα αιτημάτων μας.


DSC 0024Ειδικότερα, ενημερώθηκαν ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος και βουλευτής κ. Αστέριος Ροντούλης, ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού κ. Γ. Κανελλόπουλος και τα στελέχη κ.κ. Ιωάννης Δαραβίγκας και Χρήστος Χαρίτος, για την αναγκαιότητα άμεσης ψήφισης από τη Βουλή των Ελλήνων νομοθετικών ρυθμίσεων για το εκλογικό επίδομα και την διασφάλιση των οδοιπορικών εξόδων παρελθόντων ετών. Επίσης, τέθηκε με έμφαση το θέμα της αναπλήρωσης των «κουρεμένων» αποθεματικών του ΤΕΑΠΑΣΑ και του λογαριασμού του Ιδρύματος Παιδικές Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ κατατέθηκαν και οι θέσεις μας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Οι εκπρόσωποι του ΛΑ.Ο.Σ. επανέλαβαν τη στήριξή τους στα δίκαια αιτήματά μας και τόνισαν ότι το κόμμα τους πρωτοστατεί με στόχο την επίλυσή τους, ασκώντας τον προσήκοντα κοινοβουλευτικό έλεγχο και καταθέτοντας επίκαιρες ερωτήσεις, ερωτήσεις και προτάσεις νόμων, όποτε τούτο χρειάζεται. Είναι διαρκής, τόνισαν, η συμπαράσταση του κόμματος και προσωπικά του προέδρου του, του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, στον αγώνα που κάνουμε για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών και για να μην απαξιώνεται ο θεσμός της Ελληνικής Αστυνομίας στη Χώρα μας.


ds poaxia_poasy_no_sfrag