Συνάντηση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Π.Ο.ΑΣ.Υ. με Δήμαρχο Νίκαιας - Α.Ι.Ρέντη

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση  του Δημάρχου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργου Ιωακειμίδη στο σχετικό αίτημα των Ομοσπονδιών μας για την ανέγερση Μνημείου Πεσόντων και τη μετονομασία της οδού Περικλέους σε οδό Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γεωργίου Σκυλογιάννη, στο σημείο όπου δολοφονήθηκαν άνανδρα οι δυο συνάδελφοί μας.

Σε επικοινωνία του με τις Ομοσπονδίες μας, εξέφρασε το ενδιαφέρον του Δήμου για την απόδοση των οφειλόμενων τιμών στη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας και ζήτησε να υπάρξει την προσεχή Παρασκευή 11/3/2011 στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ειδική προς τούτο συνάντηση.  
Υπενθυμίζεται ότι οι Ομοσπονδίες μας, έχουν καλέσει την Πολιτεία και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία, αναγνωρίζοντας και τιμώντας τους Πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς.
Αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής, σ’ αυτούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση μάχονται υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ήδη έχουν προβεί σε διάφορες πρωτοβουλίες, όπως μετονομασία οδών, ανέγερση μνημείων, διοργάνωση εκδηλώσεων κλπ., υιοθετώντας και διατρανώνοντας ταυτόχρονα τη θέση μας ότι οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, είναι επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της ίδιας της κοινωνίας.
ds poaxia_poasy_no_sfrag