Ημερολόγιο

Ιούλιος.2018
17
Τρίτη
18:22
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 52

Εβδομάδα 150

Μήνας 2341

Σύνολο 247812

Το περιοδικό μας...

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, το τελευταίο διάστημα, δίνει μια μεγάλη μάχη κρατώντας ψηλά τη σημαία του αγώνα, όταν άλλοι φορείς σχεδόν την έχουν υποστείλει. Το μισθολόγιο, η επικινδυνότητα, η συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ, το ασφαλιστικό, η αστυνομική καθημερινότητα και τόσα άλλα προβλήματα αποτελούν αντικείμενο καθημερινών κοινών αγώνων απέναντι σε μια κυβέρνηση που αγνοεί επιδεικτικά την προσφορά μας. Έχουμε όμως αποδείξει ότι με την αποφασιστικότητα και την ορμή του συνδικαλιστικού μας κινήματος καταγράφουμε μικρές και μεγάλες νίκες οι οποίες ανήκουν σε όλους μας.

Την ενωτική μας αυτή πορεία πολλοί στο παρελθόν επιχείρησαν και επιχειρούν να την υπονομεύσουν διότι γνωρίζουν ότι οι ένστολοι όχι μόνο «χαλάνε την πιάτσα» αλλά και όσο παραμένουν ενωμένοι αποτελούν μείζονα απειλή για τους εκάστοτε κυβερνώντες.

Ειδικά την περίοδο αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου κρίσεων και προαγωγών κάποιοι είδαν πρόσφορο έδαφος για διασπάσεις και εσωστρέφεια. Τους πληροφορούμε ότι ματαιοπονούν. Οι Ομοσπονδίες από κοινού θα δώσουν και πάλι τη μάχη ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα όλων των μελών μας χωρίς να διεκδικούμε δάφνες, καθ' ένας για τον εαυτό του και μέσα από τις αντιθέσεις μας παγιώνεται η επιτυχία μας.

 

2015 07 poaxia poasy

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...