Ημερολόγιο

Δεκέμβριος.2017
18
Δευτέρα
20:34
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 88

Εβδομάδα 88

Μήνας 1615

Σύνολο 228493

Το περιοδικό μας...

Η Δημοκρατία ούτε απειλείται ούτε τρομοκρατείται

Οι Ομοσπονδίες μας καταδικάζουν απερίφραστα την εγκληματική επίθεση με δέκα βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες θωρακίζουν τη Δημοκρατία και δεν την τρομοκρατούν.


Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον συνάδελφο που τραυματίστηκε καθώς και στους υπαλλήλους του κόμματος που διέτρεξαν επίσης θανάσιμο κίνδυνο.
Ως Έλληνες αστυνομικοί, δηλώνουμε ακόμα μια φορά ότι θα υπερβούμε εαυτούς για την προάσπιση της Δημοκρατίας και την κατοχύρωση της ασφάλειας των πολιτών.
Εκφράζοντας ωστόσο τον αποτροπιασμό μας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι δεν αρκούν πλέον ούτε οι φραστικές καταδίκες τέτοιων ενεργειών ούτε οι διαβεβαιώσεις για την αντιμετώπισή τους γενικώς και αορίστως στο μέλλον.
Ο τραυματισμός του συναδέλφου μας, η διακινδύνευση ζωών συμπολιτών μας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δράστες εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητοι, μας αναγκάζουν να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας και να απαιτήσουμε από την πολιτεία να υψώσει τείχος προστασίας αφενός απέναντι στον Έλληνα Αστυνομικό, αφετέρου δε απέναντι στους ίδιους τους θεσμούς που προκλητικά βάλλονται και λοιδορούνται από έναν περιφερόμενο εσμό εγκληματικών στοιχείων.

 

2015 07 poaxia poasy

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...