Ημερολόγιο

Μάρτιος.2019
19
Τρίτη
08:42
BuaXua Calendar

Επισκέπτες

Σήμερα 6

Εβδομάδα 82

Μήνας 1329

Σύνολο 276801

Το περιοδικό μας...

Ανακοίνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για τη ρύθμιση αποπληρωμής δανείων του Ένστολου και Πολιτικού Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

 

ΘΕΜΑ: «Ευνοϊκότεροι όροι αποπληρωμής δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

 

ΣΧΕΤ: Το υπ’ αριθ. 500/14/1 από 30/9/2011 έγγραφό μας.

 

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, που αφορά αίτημα μας προς τα Πιστωτικά Ιδρύματα της Χώρας για την παροχή διευκολύνσεων των δανειοληπτών συναδέλφων μας, σας γνωρίζουμε ότι υπήρξε ανταπόκριση από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, από τα οποία σύμφωνα με το από 17/10/2011 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αποφασίσθηκαν οι παρακάτω διευκολύνσεις:

 

Από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο:

 

1. Παράταση του χρόνου διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.
2. Περίοδος χάριτος από έναν (1) έως τέσσερις (4) μήνες χωρίς καμία καταβολή με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.
3. Περίοδος χάριτος από έναν (1) έως εικοσιτέσσερις (24) μήνες με καταβολή μόνο τόκων για όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη δυνατότητα παράτασης διάρκειας έως δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία αρχικής εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως σαράντα (40) έτη για τα στεγαστικά.

 

Από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011:

 

α. Το ποσό της κάθε παρακρατούμενης δόσης, δεν θα υπερβαίνει τα 6/10 του καταβαλλόμενου μισθού
β. Το ποσό των μη παρακρατηθέντων δόσεων -για αυτούς τους τρεις μήνες- χωρίς προσαυξήσεις με τόκους υπερημερίας, λόγω εκπρόθεσμης καταβολής, να επιμεριστεί και να καταβληθεί σε 48 ισόποσες δόσεις, με ευθύνη της αρμόδιας Διεύθυνσης από την 1-1-2012.

 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των κ.κ. συναδέλφων.-

 

Συνημμένα:

 

α. Το από 17/10/2011 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.ds _poaxia_no_sfragides

Εύρεση

Τα βιβλία μας...

Οι εφημερίδες σήμερα...